1- شرکت درکارگاههاي آموزشي و کسب اطلاعات کافي از اهميت كرم پوسال (ورمي‌کمپوست) و روش توليد و نگهداري از آن.

2- تعين هدف از تاسيس مزرعه كرم پوسال (ورمي‌کمپوست).

3- برآورد ميزان متوسط ماده آلي (کود حيواني، زباله، بقاياي گياهي) قابل تامين در طول سال.

4- برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي و تبليغي براي تامين بازار مصرف.

5- تعيين محل مصرف توليدات و تعداد مصرف‌کنندگان.

6- تعيين ميزان مصرف كرم پوسال (ورمي‌کمپوست) يا کرم خاکي.

7- بر آورد سطح مزرعه كرم پوسال (ورمي‌کمپوست) متناسب با ميزان متوسط ماده آلي قابل تامين، ميزان ورمي‌کمپوست داراي تقاضا و ميزان توسعه مصرف در آينده.

8- تامين زمين مورد نياز در فاصله مناسب از مزارع يا شهرک توليد زباله. با توجه به هزينه حمل و نقل در اين نوع فعاليت حتي­الامکان بايد در اجراي اين طرح زمين مورد نظر در محلي انتخاب شود که هزينه­هاي حمل و نقل به حداقل برسد.

9- تامين آب مورد نياز.

10- تامين يک رشته برق.

11- خريد تجهيزات مورد نياز شامل سرند، خرمنکوب يا سرشاخه خردکن، فرغون، بيل و...

12- زير سازي و ايجاد تراکم در محل احداث مزرعه كرم پوسال (ورمي‌کمپوست).

13- بتون‌ريزي با ضخامت 15 سانتيمتر با شيب مناسب و احداث کانالهاي انتقال شيرابه.

14- نصب سايبان چوبي يا فلزي متناسب با شرايط منطقه و امکانات موجود.

15- تهيه ماده آلي.

16- خريد کرم.